jueves, 15 de abril de 2010

Coneguts i desconeguts. Vides...


Ja fa uns dies que volia agraïr totes les mostres i paraules de suport i admiració que he anat rebent els últims mesos. Des del facebook, via e-mail, personalment... Sento que en cada un dels meus quadres hi ha molt de mi, i que a través d'ells m'atanso una mica a tota la gent que els admira, que els viu o que s'hi sent reflectit d'alguna manera. Gent que conec i desconeguts als que ja m'he apropat, ni que sigui amb colors i formes, amb dones de cabells al vent i blaves mediterrànies... Coneguts i desconeguts... És curiós que quan intercanvïes paraules amb aquests últims, els sents molt propers malgrat no saber res d'ells i per mi, aquí s'amaga la màgia del procés creatiu. Totes aquestes obres es continuen en cada un dels que les aprecieu, vosaltres les completeu amb els vostres ulls i els pensaments que us regalin. Un d'aquests "desconeguts/coneguts" fa poc em va dir: "De vegades, quan veig obres d'artistes actuals, sembla que hagin de ser inaccesibles pel fet de ser modernes... les teves pintures, en canvi, no s'obliden de la importància d'arribar a la gent i oferir-lis quelcom bell i senzill" .

Les paraules no són el meu millor medi d'expressió, els que em coneixen ho saben, però em calia dir-ho: Gràcies de tot cor!

1 comentario:

  1. El teu medi d'expressió reflecteix a la perfecció el que s'amaga dins teu: sensibilitat i talent en estat pur. Que els artistes com tu sempre visquin per donar color i bellesa als nostres ulls... Un petó d'admiració, Pi!

    ResponderEliminar